De Ruiter Personal Training – TEAM

Luuk de Ruiter

Directeur & personal trainer

In april 2013 creëerde ik mijn eigen personal training studio aan de Duiker 1A in Huizen waar ik samen met mijn team personal trainingen en small group trainingen verzorg. Daarnaast hebben wij een speciaal ziekteverzuim reducerend programma opgezet om het ziekteverzuim binnen organisaties terug te dringen en vertel ik jullie met trots dat wij een uniek ‘preventief kinder obesitas’ programma hebben ontwikkeld om kinderen met (ernstig) overgewicht tegen te gaan!

Lees meer
Frans Hesseling

Personal Trainer

Al zo lang als ik leef is sporten mijn passie. Vroeger deed ik veel aan voetbal maar sinds mijn tiener jaren begon fitness en personal training mij steeds meer te interesseren. Al vanaf de middelbare school wist ik dus al wat ik wilde doen later, iets met sport, training en het menselijk lichaam.

Lees meer
Brython Pisarahu

Personal trainer en small group trainer

Mijn naam is Brython Pisarahu, 19 jaar en ik kom uit Almere. Van jongs af aan ben ik al bezig met sporten. Vanaf mijn 5e tot aan mijn 16e heb ik op hoog niveau, gevoetbald. Ik speelde destijds divisie niveau. Nadat ik was stopte met voetballen ben ik gaan fitnessen om fit te blijven en mijn lichaam krachtiger te maken. Zelf merkte ik al snel dat fitness en de gezondheid en mogelijkheden van het menselijk lichaam echt iets voor mij waren en dat ik hier later mijn werk van wilde maken. Zo combineer ik passie met plezier!

Lees meer
Kelvin Mahadew

Personal Trainer

Mijn naam is Kelvin Mahadew, ben 19 jaar en kom uit Almere. Vanaf jongs af aan ben ik bezig met sporten. Ik heb gevoetbald vanaf mijn 5de tot mijn 17de met tussentijds een stop van 5 jaar door een blessure. Het voetballen heb ik op een redelijk hoog divisie niveau gespeeld. Na het stoppen met voetballen ben ik de fitness en personal training kant op gegaan. Wat ik persoonlijk nastreef is een fitter en krachtiger lichaam.

Lees meer
Tiffany Hermans

Diëtiste

Mijn naam is Tiffany Hermans, 22 jaar en woonachtig in Born, Limburg. Al mijn hele leven heb ik een passie gehad voor voeding en sport. Ik vond het altijd leuk om hiermee bezig te zijn en meer kennis hierover te vergaren. Toen ik dan ook de open dag bezocht van de opleiding Voeding & Diëtetiek op de HAN in Nijmegen, wist ik meteen dat dit was wat ik wilde.

Lees meer