★ Al weer vijf jaar DeRuiterPT! ★

 

2012 was het jaar van onderzoek, planning en het nemen van de beslissing onze eigen personal trainingsstudio te starten. De door ons te bieden toegevoegde waarde, geloof in onze toekomstige klanten en vertrouwen in onszelf, gaven ons de moed om aan dit gewaagde avontuur te beginnen.

Een spannende, niet altijd even gemakkelijke, tijd begon. Het bleek een echte uitdaging. Soms met angstzweet in ons handen, slapeloze nachten werden tegenslagen overwonnen en werd het licht aan het einde van de tunnel uiteindelijk toch zichtbaar. In april 2013 was het dan eindelijk zo ver, DeRuiterPT B.V. werd geboren en opende de studio!

Deze maand bereiken wij ons vijf-jarig jubileum. Een mijlpaal die we nooit hadden bereikt zonder het vertrouwen van onze klanten en relaties. En natuurlijk niet te vergeten, de inzet van onze (voormalige) trainers. Via deze weg willen wij iedereen bedanken die dit jubileum mogelijk heeft gemaakt. Klanten, partners en (ex-)medewerkers van DeRuiterPT: bedankt voor vijf prachtige jaren! Op naar het volgende jubileum!