Eindelijk na 3 maanden stilte mogen we weer!

Terugkijkend op een succesvol sportjaar 2019, in combinatie met mijn loopprogramma en de juiste trainingsopbouw van coach Frans Hesseling heb ik met succes de marathon van Lissabon gelopen. Half december was ik alweer gestart met de voorbereidingen voor de nieuwe uitdagingen in 2020.

Allereerst stond de halve marathon van Barcelona op het programma welke ik op 16 februari jl. succesvol gelopen heb samen met 23.000 enthousiaste deelnemers in de startvakken!

Na een weekje rust was ik alweer lekker aan het trainen en heb ik samen met Frans de draad weer opgepakt om naar de volgende uitdagingen toe te gaan werken. Een van mijn doelen is de 50e New York Marathon aan het einde van het jaar lopen.

Door de corona crisis waren helaas alle trainingen bij DeRuiterPT verplicht geannuleerd en stond deze marathon op dit moment op losse schroeven. Ik heb mijn conditie de laatste maanden op niveau weten te houden door wekelijks regelmatig te trainen en via ‘Strava’ deel genomen aan de nodige virtuele lopen, o.a. de halve marathon van Brooklyn. Natuurlijk hoop ik dat de marathon van New York in november door gaat, daar krijg ik de komende periode meer duidelijkheid over.

Gelukkig kwam voor mij het verlossende woord dat we in ieder geval onze personal trainingen in de buitenlucht weer op mochten pakken per 1 juni. Hopelijk vanaf 1 juli weer naar binnen om mijn trainingen bij Frans weer op pakken om blessures te voorkomen.

Allemaal een sportieve voortzetting bij DeRuiterPT voor de rest van dit jaar.

Frans, bedankt voor alles en succes in je nieuwe woonplaats.