De Ruiter Personal Training - TEAM

     

Luuk de Ruiter

Van kleins af aan ben ik al zeer intensief bezig met sport. In mijn jeugd heb ik meerdere sporten beoefend waaronder badminton, judo en atletiek waarvan judo en atletiek op district- en nationaal niveau. De attitude om te presteren zit er vanaf mijn kindertijd al in. Vroeger was ik altijd al zeer gedreven in de sporten die ik deed en het behalen van maximaal resultaat was voor mij dan ook een absolute drijfveer. Op dit moment ben ik een powerlift atleet voor het Nederlands team waar ik uitkom voor Nederland in nationale én internationale wedstrijden. Vol trots vertel ik dan ook dat ik op 17 februari 2018 goud won tijdens mijn éérste internationale wedstrijd.

Na het afronden van mijn middelbare school ben ik me meer gaan specialiseren in fitness, personal training en de kennis van menselijk lichaam. Het vervolg van mijn middelbare school heb ik gedaan aan de opleiding Sport en Bewegen te Hilversum en na vier jaar heb ik hier mijn “Sport en Bewegingsmanager niveau 4” diploma gehaald.

Naast het behalen van mijn MBO diploma heb ik verschillende cursussen gevolgd:

–    Basis fitness instructeur
–    Fitvak A
–    Fitvak B
–    Personal training

In april 2013 creëerde ik mijn eigen personal training studio aan de Duiker 1A in Huizen waar ik samen met mijn team personal trainingen en small group trainingen verzorg. Daarnaast hebben wij een speciaal ziekteverzuim reducerend programma opgezet om het ziekteverzuim binnen organisaties terug te dringen en vertel ik jullie met trots dat wij een uniek ‘preventief kinder obesitas’ programma hebben ontwikkeld om kinderen met (ernstig) overgewicht tegen te gaan!